• Şeyhsinan Mah. Arpalık 2. Sok. No:50 Çorlu / Tekirdağ

Cam Balkon Servisi

Cam Balkon Servisi

Tekirdağ Süleymanpaşa Cam balkonum bozuldu , Cam balkonum çalışmıyor;
Sorunları artık son buluyor. Teknik destek ekibimizi sizlerin isteği üzerine adreslerinize yönlendiriyoruz. Bir çok kişi ilgisiz ve işini düzgün yapmayan ustaların mağduru olmaktadır.
Biz Trakya Cam Dekorasyon olarak bu sorunları ortadan kaldırmayı hedeflemekteyiz. Hepimiz paramızın karşılığı olarak iyi bir hizmet ve rahat bir balkon sefası sürmek için balkonlarımızı işini iyi yapan kişilere vermek isteriz.


Siz de Tekirdağ'da cam balkon servisi arıyorsanız doğru adrestesiniz. Firmamıza ulaşarak cam balkon ürünleri ile ilgili servis talep edebilirsiniz. Her marka ve modele servis hizmeti vermekteyiz.\r\n\r\nBize ürününüz ile ilgili detaylı bilgi vererek veya whatsapp üzerinden foto paylaşarak kolay bir şekilde cam balkon servisi fiyatı alabilirsiniz. Uzman ekiplerimiz fiyat teklifini kabul etmeniz durumunda size belirlenen gün ve saatte ulaşacaklardır. Ürününüzü tamir edip, tekrar konforlu bir şeklide kullanmanızı sağlayacaklardır.

Cam Balkon Servis Bakımı Nasıl Olmalı

Sizlere bu yazımızda gerekli bakımı dikkatli bir şekilde nasıl yapılmalıdır bunları anlatmaya çalışacağız. En başta emniyet tedbirlerimizi unutmamalıyız. Katlanır cam panellerimiz katlanır vaziyette iken silinmelidir.

Soğuk kış aylarında içi su tutmamakta olan kimyasalları kullana biliriz. Su tutmaması sebebiyeti ile katlanmakta olan cam paneller de küçük küçük lekecikler oluşmaktadır. Balkon temizliğimizi yüksekliği fazla olan balkonlarımızda bazı tehlikeler oluşa bilmektedir. Tabureler kırılabilmekte bu sebep ile sandalyeye çıkarak yapılacak olan temizlik tehlikeye yol açabilir.

Yüksekliği fazla olan cam balkonlarımızda eğer sandalye üzerine çıkılacaksa muhakkakiyet sağlığınız için kendinizi sabit bir noktada emniyete alın. Cam silme aletleriyle birlikte pratik ve kolay bir temizlik sağlaya bilirsiniz. Çekçek tarzı veya benzeri aletler kullanılabilir. Katlanır cam balkon düzenli temizlik gerektiren yapıya sahiptir. Cam balkon nasıl temizlenir daha çok nasıl temizlenmeli diye düşünülmesi gereken bir konudur.

Cam Balkonum Çalışmıyor Ne Yapmalıyım?


Süleymanpaşa Cam Balkon Tamir Servisi sizlerin sorunlarına odaklı bir kuruluş olmaktadır. Gerek ısıcamlı gerek ise tek camlı cam balkon sistemleriniz yaz, kış yahut montaj ağırlıklı sorunlardan dolayısıyla çalışmaya bilir. Sizlere daha iyi bir hizmet vere bilmek adına bizlere sorununuzla ilgi WhatsApp üzerinde video veya resim yollayarak iletişime geçe bilirsiniz.