• Şeyhsinan Mah. Arpalık 2. Sok. No:50 Çorlu / Tekirdağ

Cam Çatı Ve Cam Balkon

Cam Çatı Ve Cam Balkon

Cam Çatı Ve Katlanır Cam: Cam çatıdan kastımız sabit veya hareketli olanlardır. Hareketli sistemlerde camlar ileriye doğru hareket ederek kapalı hale gelirler. Tüp motor ve kayış sistemi ile çalışan hareketli cam çatı sistemleri büyük kolaylık sağlar. Güzel havalarda çatıyı açık konuma getirebilirsiniz. Uzaktan kumanda ile çatının konumunu dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Sabit sistemde alüminyum veya demir profillerde önce bir karkas oluşturulur ve üst kısım ızgara şeklinde profiller döşenir. Bu profillere ikisi yan yana gelecek şekilde cam döşenir ve özel profillerle aralar kapatılır. Hareketli veya hareketsiz cam çatı işlemleri tamamlanır ve ardından yine direk aralarına katlanır, motorlu ve sürme balkon camlama sistemleri uygulanır.

Cam Çatı Ve Cam Balkon Nedir 

İş yerlerinin gereksinimi olarak ve yapılarının gereği çatı uygulamalarının pekte çok farklılık gösteren yöntemleri söz konusudur. Günümüze kadar olan kimi eski yapıtlar geleneksel kiremit kaplama yöntemini kullanırlar iken, kimilerindeyse yeni nesil çatı yöntemleri tercih edilebilmektedir. Tabibisin gök yüzü ile bağlantılarını koparmak istemeyen kişilerin ihtiyaçlarını düşünerek bir başka uygulama söz konuları arasındadır. Tam olarak bu yöntemleri işaret etmektedir. Cam Çatı, yalnızca yapıların çatılarını kapatılmasında değil, sundurmalar adını alan ve teraslarımız gibi yarı açık alanların korunaklı hale getirilmesinde de kullanılabilen, dekoratif ve uzun ömürlü bir çatı kaplama yöntemleridir. 
Cam çatı nedir? Sorusunun tam cevabı, çatının cam ürünler kullanılarak dış etkilerden izole edilmesi olarak verilebilir.

Trakya bölgesinde öncelikli olarak Tekirdağ ' da faaliyet göstermekteyiz. Fiyatlandırma çalışması için bize iletişim bölümüne ulaşa bilirsiniz.