• Şeyhsinan Mah. Arpalık 2. Sok. No:50 Çorlu / Tekirdağ

Cam Oda

Cam Oda

Cam Bölme Sistemleri

Ofis Bölme

Ofis ortamlarının daha ferah ve modern bir hale gelmesine yardımcı olan tümden camlı bölme ofisinizdeki elemanların daha rahat çalışmasına olanak sağlayabilir.Artık ofislerimizde gerek yöneticilerin daha iyi işçi takibi sağlaması açısından gerek ise işçi ve yöneticilerin birbirine daha yakınmış hissi yaratması bakımından tam boy cam bölmeler gerekli ilgiyi görüyor.Trakya Cam Dekorasyon Firması olarak bize gerekli detay ve bilgiler paylaşıldığı zaman yapılması gerekilen işlem için teknik bilgiye sahip çalısanların tam anlamıyla bir kroki olusturması için sizi ziyaret ediceklerdir.

Tam Camlı Ofis Bölme


Tam camlı ofis bölme sistemleri, genel olarak tavana kadar olan büyük bölme tasarımlarını ifade eder. TAM CAMLI OFİS BÖLMELERİ ; şeffaflık, esneklik, verimlilik ve estetik görünüm gibi avantajlar sağlar. Bu anlamda şeffaf, jaluzili ya da kumlama sistemiyle oluşturulan tasarımlar, özelleştirilebilir ofis alanlarının görkemini artırmaktadır.

Bölme Sistemleri


Alüminyum ve Cam Bölme sistemleri yapıları amacınıza uygun olarak bölmeye ve bu bölmelerinde en verimli şekilde kullanmanızı sağlar. Bölme sistemleri dendiğinde aklınıza bir çok farklı materyal gelebilir. Bunlardan başlıcaları arasında cam bölme sistemleri gelmektedir. Bunu yanı sıra kontraplak veya ahşap dediğimiz bölme sistemleri gelmektedir. Bu bölme sistemleri arasındaki seçim tamamıyla kullanım alanınıza göre değişir. Eğer bir ofis ortamındaysanız cam bölme sistemleri kullanabilirsiniz. Ama depo tarzı bir yerde bölme sistemleri kullanılacaksa ahşap seçimi de yapılabilir. Veya duruma göre iki farklı bölme sistemi beraber kullanılabilir. Bu dediğimiz gibi tamamıyla işin konsepti ve kullanım amacınızla doğru orantılıdır. Bizlerin amacı size en kullanışlı çözümü sunabilmektir. Siz ofisinizden ne kadar memnun kalırsanız bizleri dostlarınıza o oranda tavsiye edeceksinizdir.

Cam bölmeler ofis ve ev iç mekanlar için uygundur. Cam ofis bölümleri, küçük alanlarda Büroları, toplantı odaları, koridorlar, vb camına dekoratif desen uygulama yapılır. Genellikle cam bölmeler alışveriş merkezleri, ofisler ve evlerde kullanılır.

Lamine Camlı Ofis Bölme

Cam Bölme Sistemi Nasıl Olmalı

Ofis içi veya açık çalışma alanlarında cam bölme sistemlerinde uygulamasını yaptığımız ürünlerin tamamı yenilikçi ve akılcı detaylarla geliştirilmiştir.Ofis bölme sistemi olarak aranan ancak birçok kullanım yeri olan cam bölme panellerimizin yangın, hırsızlık, darbe gibi konularda oldukça başarılı olması terci sebeplerimiz dendir. Çok fazla çalışanın bulunduğu ortamlarda sessiz bir bölmeye ihtiyacınız olacaktır. Ofis içerisinde şeffaf sessiz oda olarak uygulamalarımız mevcuttur.Şeffaf, sessiz, sağlam ve temiz olarak kullanılması için yaparız. Bazen server odalarına da uygulandığa olur . Kat yüksekliğiniz in önemi yoktur. 5 metreye kadar uygulanabilir. Açılır kapısı hem mekanik hemde otomatik olarak uygulanabilir. Cam kalınlıkları keşif sonrası tarafımızdan belirleniyor. Lamine cam , ısıcam, çift cam ve ya üçlü cam kombinasyonları vardır.