Bize Ulaşın

Cam balkon, ofis bölme, cam ofis bölme ve tente hizmetlerimizle ilgili her türlü sorunuz için sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Uzman ekibimize danışmak ve detaylı bilgi almak için lütfen bizimle iletişime geçin. Müşteri memnuniyeti bizim önceliğimizdir

Ofis Ve Mağaza Tadilatı

yeni açılan veya yüzü eskiyen mağaza ve mekanlarınıza (Ayakkabı Mağazası, Eczane, Simit Evi, Giyim Mağazası, Telefon, Bilgisayar gibi) çeşitli ve dekoratif çözümler sunarak yeni bir görünüm katıyoruz.

Mimari Çizim ve 3D Görselleştirme:

  • Üç Boyutlu Projeler: Mimari çizimle üç boyutlu hale getirdiğimiz projeleri, henüz dekorasyona başlamadan önce birebir olarak görebilme imkanı sunuyoruz. Bu sayede, tasarım sürecinde herhangi bir sürprizle karşılaşmadan, tam olarak hayal ettiğiniz mekanı yaratıyoruz.

Uzun Yılların Tecrübesi:

  • Kusursuz İş Alanları: Mağaza dekorasyonunda uzun yılların getirdiği tecrübe ve ustalık ile en ince ayrıntısına kadar kusursuz iş alanları dekore ediyoruz. Her detayda kalite ve estetiği ön planda tutarak, müşterilerimize mükemmel sonuçlar sunuyoruz.

Anahtar Teslim Hizmetler:

  • Kapsamlı Tadilat ve Dekorasyon: Ofisinizin veya mağazanızın her türlü tadilat, dekorasyon, mobilya, dolap ve tesisat işlerini anahtar teslim olarak yapıyoruz. Tüm projelerimizde, müşteri memnuniyetini sağlamak için titizlikle çalışıyoruz.

Trakya Cam Dekorasyon, mağazanızın veya mekanınızın ihtiyaçlarını anlayarak, modern ve estetik çözümler sunar. Tecrübeli ekibimizle, mekanlarınızı sadece yenilemekle kalmıyor, onlara yeni bir ruh kazandırıyoruz.