Bize Ulaşın

Cam balkon, ofis bölme, cam ofis bölme ve tente hizmetlerimizle ilgili her türlü sorunuz için sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Uzman ekibimize danışmak ve detaylı bilgi almak için lütfen bizimle iletişime geçin. Müşteri memnuniyeti bizim önceliğimizdir

Tekirdağ Jaluzi Perde

Duvardan montaj yapıldığında, jaluzi perdenin kapı ve pencerelerin açma kapama kollarına değmemesi için doğramadan uzaklaştırma amacı ile uzatma ayakları kullanılır. Uzatma ayakları arasındaki mesafe 80 cm'yi geçmemelidir.

Jaluzi Perdenin Kaldırılması ve İndirilmesi

Jaluzi perdeyi kaldırırken ve indirirken, şeritlerin yere paralel olmasına dikkat ediniz. Kaldırmak için çekme ipini perdeyi istenilen yüksekliğe çıkana kadar çekiniz. İndirmek için kilit mekanizması serbest kalacak kadar çekme ipini çaprazlamasına hafifçe çekip sonra serbest bırakınız. Çevirme çubuğu ile açma-kapama hareketi yerine getirilir.

Rüzgarlı Havalarda ve Taşınma Sırasında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Pencere açık haldeyken, aşırı rüzgarlı havalarda jaluzi kanatları çekilmiş ve kapalı durumda tutulmalıdır. Taşınma ve yer değiştirme sırasında, jaluzi kanatları tam kapalı durumda tutulmalıdır.

Jaluzi Perde Temizliği

Jaluzinin temizliği sık sık yapılmalıdır. Temizlik için kuru veya az nemli bez veya jaluzi temizlik fırçası kullanılmalıdır. Her türlü temizlik sırasında, kanatların kırılmaması ve zarar görmemesi için sert ve aşırı hareketlerden kaçınılmalıdır. Elektrik süpürgesi ile temizlik yapılmamalıdır.