Bize Ulaşın

Cam balkon, ofis bölme, cam ofis bölme ve tente hizmetlerimizle ilgili her türlü sorunuz için sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Uzman ekibimize danışmak ve detaylı bilgi almak için lütfen bizimle iletişime geçin. Müşteri memnuniyeti bizim önceliğimizdir

Alümünyum Doğrama Fiyatı

Mağaza vitrini, iş yeri ve ofislerdeki alüminyum doğrama ve cam imalatları, ölçüleri alındıktan ve müşterilerimizin onayından sonra atölyemizde ve şantiyede üretilerek montaj işlemi tamamlanır. Firmamızca yapılan veya değişmesi istenilen düz tek cam, ısı cam, lamine cam, temperli cam, kumlama cam, satine cam, şeritli dekoratif satine cam ve her türlü ayna ve ayna kaplama işleri, istenilen tasarım ve detaylara uygun olarak üretilir ve monte edilir.

Müşterilerimizin istekleri doğrultusunda yapılması gereken cam filmi kaplama ve folyo kaplama işlemleri de tamamlanarak müşterimizin beğenisine sunulur. Kapı, pencere ve cam balkon sistemlerinde büyük bir öneme sahip olan alüminyum doğrama, oldukça işlevsel yapılara sahiptir.

Alüminyum Doğrama Özellikleri:

  • Uzunluk ve Dayanıklılık: 6 metrelik uzunluklarda kesilerek kullanılmaya hazır hale getirilen alüminyum profiller, dayanıklı yapısıyla öne çıkar.
  • Isı Yalıtımı: Isı yalıtımlı veya ısı yalıtımsız olarak kullanılabilme özelliğine sahip olan alüminyum doğrama, enerji verimliliği sağlar.
  • Çeşitli Üretim Şekilleri: Alüminyum doğrama, farklı şekillerde üretilebilme özelliği taşır, bu da geniş bir uygulama alanı sunar.

Firmamız, müşterilerimizin tüm alüminyum doğrama ve cam ihtiyaçlarını karşılamak için titizlikle çalışır. Siz de mağaza vitrini, iş yeri ve ofislerinizde en kaliteli ve estetik çözümleri elde etmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.