Bize Ulaşın

Cam balkon, ofis bölme, cam ofis bölme ve tente hizmetlerimizle ilgili her türlü sorunuz için sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Uzman ekibimize danışmak ve detaylı bilgi almak için lütfen bizimle iletişime geçin. Müşteri memnuniyeti bizim önceliğimizdir

Çorlu Cam

Birçok müşterimiz katlanır cam balkon modelleri ile ilgili tereddüt yaşamaktadır. Ürün ve hizmetlerimizi satın aldıktan sonra tüm soru işaretlerinin ortadan kalktığını memnuniyetle gözlemliyoruz. Su ve hava izolasyonu konusunun sektörün en önemli sorunlarından biri olduğunu biliyoruz. Damlalık, “h” alüminyum fitil ve doğru cam seçimi ile yüksek izolasyon değerlerine ulaşmak mümkündür. Katlanır cam balkon sistemlerinde Tekirdağ/Çorlu bölgesinde büyük bir deneyim biriktirmiş durumdayız. Montaj sonrası izolasyon çalışmasının doğru ve özenle yapılması çok önemlidir.

Cam Balkon Tamiri

Tekirdağ'da cam balkon servisi arıyorsanız doğru adrestesiniz. Firmamıza ulaşarak cam balkon ürünleri ile ilgili servis talep edebilirsiniz. Her marka ve modele servis hizmeti vermekteyiz. Ürününüz ile ilgili detaylı bilgi vererek veya WhatsApp üzerinden fotoğraf paylaşarak kolayca cam balkon servisi fiyatı alabilirsiniz. Uzman ekiplerimiz, fiyat teklifini kabul etmeniz durumunda belirlenen gün ve saatte size ulaşarak ürününüzü tamir edip tekrar konforlu bir şekilde kullanmanızı sağlayacaklardır.

Sürgülü Cam Balkon

Avantajları:

  • Kullanımı kolaydır.
  • Estetiktir.
  • Kafeterya, bar ve restoran gibi mekanlar için idealdir.
  • Mevzuata uygundur.
  • Dört mevsim kullanılabilir.

Dezavantajları:

  • İzolasyon değerleri katlanır sistemlere göre daha düşüktür.
  • Bir kanat sürekli kapalı kalmak zorundadır.
  • Dışarıdan temizlenmesi zordur.

Tercih tamamen müşterilerimize aittir.

Kış Bahçesi

Her nerede olursanız olun, ekiplerimiz kurulumları yapar. Tüm gerekli işlemleri tek firma ile çözmenin avantajlarını yaşamaya başlayabilirsiniz. Evinize bir kış bahçesi eklemek büyük bir yatırım olacaktır, bu yüzden kış bahçesi yaparken ince eleyip sık dokumak çok önemlidir. Dinlenmek için harika bir yer veya işlevsel bir aile odası sahibi olmak isteyebilirsiniz, bunun için pek çok harika seçenek var. Bir kış bahçesi tasarlamak için bir mimar tutmanız ya da profesyonele danışmanız faydanıza olacaktır.

Kış bahçelerinde kullandığımız cam sistemleri, sağa ve sola hareket edebilen, camların paralel olarak konumlandığı, ray üzerinde hareket eden ürünlerdir. Her camı ayrı ayrı kontrol edebilirsiniz ve istenilen noktadan kapı görevi yapabilirler. Katlanır ürünler ise tek ray üzerinde hareket eden ve seri şekilde sıralanan ürünlerdir.

Ofis Bölme

Trakya Cam Dekorasyon, ürünlerimizi kullanan müşterilerimizin yaşam tarzını ve mekan kalitesini arttırmayı hedefleyen, uluslararası kalitede üretim yapan ve tüm ürün ve hizmetlerini güvenli ve kaliteli bir şekilde sunan bir şirkettir. Şirketlerin ve işyerlerinin en çok tercih ettiği ofis bölme sistemleri, iş alanını en efektif şekilde kullanmak üzere tasarlanan bölmelerdir. Ofis bölmeleri yerden tavana kadar olup cam veya beton duvar ile kaplanabilir. Tercihinize göre cam bölmeler kumlu veya şeffaf film ile kaplanabilir. Çalışanlarımız, ofisinize gelip ölçüleri alarak sizin için en iyi ürünü sağlayacaktır.

Alüminyum Doğrama

Alüminyum doğrama, profilleri kesip bir araya getirerek pencere veya kapı yapma işidir. Alüminyum doğrama sistemleri kapı ve pencere uygulamaları dışında da birçok alanda kullanılabilir:

  • Rüzgarlıklar
  • Dekoratif tasarımlar
  • Güneş kırıcılar
  • Kapı girişleri
  • Mekan iç bölmeleri

Trakya Cam Dekorasyon olarak, yüksek kaliteli alüminyum doğrama hizmetlerimizle mekanlarınıza şıklık ve dayanıklılık kazandırıyoruz.