Bize Ulaşın

Cam balkon, ofis bölme, cam ofis bölme ve tente hizmetlerimizle ilgili her türlü sorunuz için sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Uzman ekibimize danışmak ve detaylı bilgi almak için lütfen bizimle iletişime geçin. Müşteri memnuniyeti bizim önceliğimizdir

İstanbul Ofis Bölme

Ofis veya evler için cam oda bölme sistemleri, genellikle alüminyum çerçeveli mat eloksal profillerden imal edilir. Bu sistemler, alüminyum taşıyıcı konstrüksiyon profilleri arasında oluşturulan alt dolu üst çift camlı ofis bölme duvar parçalarından oluşur. Bütün ofis bölme işlemi, 8 mm kalınlığında özel ofis bölme profillerinden yapılmalı ve profiller 23 mikron kalınlığında elektrostatik boyalı olmalıdır.

Cam Bölme

Cam bölme sistemleri, ofis ortamlarının daha ferah ve modern bir hale gelmesine yardımcı olarak çalışanların daha rahat çalışmasına olanak sağlar. Hem yöneticilerin daha iyi işçi takibi sağlaması hem de işçi ve yöneticilerin birbirine daha yakınmış hissi yaratması açısından tam boy cam bölmeler büyük ilgi görmektedir. Trakya Cam Dekorasyon olarak, gerekli detay ve bilgileri paylaştığınızda, teknik bilgiye sahip çalışanlarımız tam anlamıyla bir kroki oluşturmak için sizi ziyaret edecektir.

Tam Camlı Ofis Bölme

Tam camlı ofis bölme sistemleri, genel olarak tavana kadar uzanan büyük bölme tasarımlarını ifade eder. Bu sistemler; şeffaflık, esneklik, verimlilik ve estetik görünüm gibi avantajlar sağlar. Şeffaf, jaluzili veya kumlama sistemiyle oluşturulan tasarımlar, özelleştirilebilir ofis alanlarının görkemini artırır.

Bölme Sistemleri

Alüminyum ve cam bölme sistemleri, yapıları amacınıza uygun olarak bölmenizi ve bu bölmeleri en verimli şekilde kullanmanızı sağlar. Bölme sistemleri dendiğinde aklınıza birçok farklı materyal gelebilir. Cam bölme sistemleri ofis ortamları için idealdir, ancak depo gibi alanlarda ahşap bölme sistemleri tercih edilebilir. Duruma göre iki farklı bölme sistemi beraber de kullanılabilir. Amacımız size en kullanışlı çözümü sunmaktır. Ofisinizden ne kadar memnun kalırsanız, bizi dostlarınıza o kadar çok tavsiye edersiniz.

Günümüzde teknolojinin yaygın olduğu bir dönemde, müşterilerin memnuniyet ve memnuniyetsizlikleri hızla binlerce kişi tarafından görülüp değerlendirilebilir. Bu yüzden hizmet odaklı firmalar olarak, müşteri memnuniyetine büyük önem vermekteyiz.

Alüminyum Doğrama

Alüminyumun şık ve dinamik görüntüsü, mekanlara zarafet ve pratiklik getirirken, aynı zamanda farklı bir kimlik kazandırır. Kolay adapte edilebilir ve duvar kalınlığına göre ayarlanabilir alüminyum kasalı-pervazlı kapı sistemlerinde boya, eloksal ve ahşap kaplamalı yüzey bitiş seçenekleri ile HPL, doğal kaplama, cam veya akrilik kapı kanatları uygulanabilir. Profiller istenilen RAL renginde boyanabilir.

Neden Trakya Cam Dekorasyon?

Trakya Cam Dekorasyon olarak, ofisleriniz için en uygun cam bölme ve alüminyum doğrama sistemlerini sunuyoruz. Profesyonel ekibimiz, ihtiyaçlarınıza en uygun çözümleri sunmak için hazırdır. Cam bölme sistemlerimiz, estetik ve işlevsellik açısından en yüksek standartları karşılar.

İletişim

Daha fazla bilgi ve ücretsiz keşif için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ofislerinizi modern ve verimli hale getirmek için sunduğumuz çözümlerle, çalışanlarınızın ve iş süreçlerinizin verimliliğini artırın.