• Şeyhsinan Mah. Arpalık 2. Sok. No:50 Çorlu / Tekirdağ

Ofis Dekorasyon

Ofis Dekorasyon


Dekorasyon Nasıl Yapılır 

İş dünyasının İnternet alanında oluşması, ofislerin verimliliğinin artmasını ve aynı biçimde Ofis kavramının giderek yayılmasını sağlamaktadır. Ofis ortamında olduğu gibi evden çalışan bireyler de evlerini ofis haline getirmekte ve böylelikle daha verimli bir iş ortamı oluşturmaktadır. Ofis dekorasyonu, yapılan işlerin süresini, verimliliğini ve keyifli  şekilde olmasını büyük oranda etkilemektedir. Bu nedenle evde veya iş yerinde çalışan bireyler, çalışma ortamlarının büyük bir özenle dekore etmektedir.

Ofis mobilyaları, aksesuarları ve kullanılan renkler, bir bütün oluşturarak dekorasyonun parçası olmaktadır. Özenle seçilen parçalar, renkli, klasik, minimal veya hareketli görünümlere sahip olmaktadır. Seçimler, bireylerin kendi zevklerine ve yapılan işin çeşidine göre değişim göstermektedir. Ancak verimliliğin artması için doğru parçaları seçmek oldukça önemlidir.

Sade Şık Mobilyalar
Ofislerde bulunması gereken ilk ve en önemli parçalar, minimal bir tavır sergileyen mobilyalardır. Çalışma masası, sandalye, koltuk ve kitaplıktan oluşan mobilyalar, genel olarak düz ve sade modellerden oluşmaktadır. Masa ve kitaplık tercihlerinde metal ayaklar iyi bir görünüm oluştururken, sandalye ve koltuklarda süet modeller ön planda olmaktadır.

Renkli Hareketli Aksesuarlar
Bir ortamı canlandırmanın en iyi yolu doğru aksesuarları kullanmaktır. Canlı renk ve desenlerden oluşan aksesuarlar, minimal ofis görünümü için dengeleyici unsurdur. Çerçeveler, kitaplar, saksılar ve kalem kutuları gibi ofis aksesuarları, hareketli ve verimliliği arttıran bir görünüm yaratacaktır.

Havayı Temiz Tutun  
Ofislerdeki havanın temizliği çalışanları birebir etkilemektedir. Karbondioksit oranının yükselmesi çalışanlara kendilerini yorgun hissettirirken, daha rahat düşünmelerini'de olumsuz yönde etkiliyor. Bu durum çalışanların performansında ortalama %10 kadar düşüş yaşamaktadır.