• Şeyhsinan Mah. Arpalık 2. Sok. No:50 Çorlu / Tekirdağ

Tekirdağ Kepenk

Tekirdağ Kepenk

Kepenk Özellikleri

Olumsuz hava koşullarına karşı alternatif çözümlerden biri olan kepenk, estetik tasarımı ve işlevselliği ile buluşuyor. Geliştirdiğimiz kepenk paneller %100 geri dönüşümlü üreten ve tüm ürünlerini maksimum uyum ile bir araya getiren Trakya Cam Dekorasyon, geliştirdiği kepenk seçeneklerini nostaljiden ve estetikten vazgeçmeyenlerin beğenisine sunuyor.

Estetik ve fonksiyonu, geliştirdiği tasarımlarda maksimum uyum ile bir araya getiren Trakya Cam Dekorasyon, eviniz için geliştirdiği PVC(pimapen) kepenk sistem çeşitlerini beğeninize sunmaktadır.

Evlerde sıklıkla tercih edilen otomatik garaj kepenkleri sayesinde garajın daha güvenilir bir hale gelmesi sağlanmaktadır. Firmamız istediğiniz yere uygun otomatik kepenkler tasarlayarak hizmetinize sunuyor.

Özellikle günümüzde güvenlik ya da sert iklim koşullarından korunmak amacıyla kullanılan kepenk sistemleri, kullanıcılara hem güvenli bir su ve rüzgar alan kuzeyde bulunan pencere sorunlarınızı ortadan kaldırıyor hemde ısı tasarrufu sağlıyor.

Kepenk Nerelerde Neden Kullanılır

Emniyette Olmanın Huzurunu Yaşamak İçin Enine Boyuna Güvenlik! Günümüzde iş yeri güvenliğinin ertelenmeyecek kadar önem kazandığını hepimiz artık farkındayız. Kötü amaçlı kişilerin saldırılarından korunmak, hırsızlığı önlemek, olumsuz hava kaşullarından etkilenmemek için önlem almak kaçınılmazdır. Bu önlemlerin başında panjur ve kepenk sistemleri gelmektedir. İş yeri kepenk sistemleri, mimari tasarımları da göz önünde bulundurarak modern ve güvenilir çözümler sunmaktadır. İş yeri Kepenk Sistemleri konforlu kullanımının yanı sıra cephelerin estetik görünümüne de katkı sağlamaktadır.

Otomatik kepenklerin kullanım alanlarıoldukça geniştir. Otomatik kepengin başlıca kullanım alanları; Vitrin, Cam, Kapı, Bahçe, Depo, Kapısı, Garaj Kapısı, Fabrika, İşyeri, Ofis, Endüstriyel İşletmeler, Oteller, Sanayi işletmeleri gibi birçok kurum ve kuruluşta tercih edilmektedir.

Dizayn olarak yüklü tasarımlar olarak da tanımlanan otomatik kepenkler güvenlik sağlama açısından da çok önemli bir yere sahiptir. Otomatik kepenkler kapı çalışma sistemine sahip sarmal ya da dolama şekillerinde tasarlanan endüstri sistemlerine verilen isimlerdir.

Bu nedenle pek çok yerde kullanılabilen otomatik kepenk sistemi çok sayıda renk ve model seçeneği ile sunulduğu için her alanda rahatlıkla kullanılabilme imkanı sağlamaktadır.

Firmamız motora bağlı çalışma mekanizmasına sahip olan ve açılıp kapama işlemleri mekanik bir yapıya bağlı olarak  ortaya çıkarılan kepenk sistemlerini her alana uygun olarak ayrı ayrı tasarlayarak satışıını sağlamaktadır.

Kepenk Çeşitlerimiz

Otomatik kepenklerin 2 çeşiti vardır şeklinde bir genelleme yapmak doğru olmayabilir. Çünkü piyasada bulunan otomatik kepenk modelleri kullanıldıkları yerlere göre, elektrikli ya da motorlu olmalarına göre, kullandıkları motorların markalarına markalarına göre güçleri garanti kapsamına göre farklı modeller olarak sunulmaktadırlar. Yine de gruplara ayırmak gerekirse, kullanıldıkları yerler bakımından ve kullandıkları güç yönünden farklı çeşitlere ayırmak mümkün olabilmektedir.

Elektirikli Otomatik Kepenkler
Motorlu Otomatik Kepenkler
Güç Kaynaklı Otomatik Kepenkler
Manuel Kollu Otomatik Kepenkler
Sensörlü Otomatik Kepenker

Kullanıldıkları yerler dikkate alındığında da otomatik kepenk çeşitlerini pencerelerde kullanılan otomatik kepenkler, kapılarda kullanılan otomatik kepenkler ve garajlarda kullanılan otomatik kepenkler olarak bölümlere ayırabiliriz.

  • Pencerelerde Kullanılan Otomatik Kepenkler: Pencerelerde kullanılan otomatik kepenkler genellikle uzaktan kumanda ile kontrol edilen ve kullanıcıların isteklerine göre açılıp kapanan modellerdir. Ama farklı sistemler kullanılarak da kurulabilirler. Örneğin evleri öğleden sonra güneş alan ve evde bulunan bitkilerin ya da ev hayvanlarının bundan yararlanmasını isteyen ama o saatlerde iş yerinde bulunan kişiler, belli saatlerde otomatik olarak açılıp kapanmalarını sağlayan sistemlerle birlikte kurulan otomatik kepenkleri pencerelerinde kullanmaktadırlar.
  • Kapılarda Kullanılan Otomatik Kepenkler: Genellikle mağazaların ve diğer iş yerlerinin kapılarında kullanılırlar. Ama bazı evlerde kullanıldıkları da görülebilir. Ülkemizde evlerde kullanıldığına pek rastlanmasa da batı ülkelerinde evlerin kapılarına da otomatik kepenk takılabildiği görülmektedir. Uzaktan kumanda ile kontrol edilmeleri tercih edilse de şalter ya da düğme monte edilerek manuel olarak kullanılmaları da yaygın olarak görülmektedir.

  • Garajlarda Kullanılan Otomatik Kepenkler: Uzaktan kumandayla ya da manuel olarak kontrol edilebilirler. Ama genellikle yerleştirilen fotosellerin yardımıyla araçlar garaj kapısına yaklaştığında otomatik olarak açılmakta ve araç dışarı çıkarak ya da içeri girerek garaj kapısından uzaklaştığında otomatik olarak kapanmaktadırlar.
Motorlu kepenk sistemleri sektöründe satış ve satış sonrası teknik destek hizmetlerimizle müşterilerimize hizmet vereyi devam ettirirmekteyiz. Kepenk Sistemleri, daima ilerleyen bir politikayla müşterilere ve dükkanlarına zarar gelmemesi adına yardımcı olmayı amaçlar. Satın alınan hizmetler sonrasında ürünlerin parça temini ve montajı gibi teknik hizmetler de gerçekleştirilmektedir.