Uzaktan Kumandalı Jaluzi Bölme

Bize Ulaşın

Cam balkon, ofis bölme, cam ofis bölme ve tente hizmetlerimizle ilgili her türlü sorunuz için sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Uzman ekibimize danışmak ve detaylı bilgi almak için lütfen bizimle iletişime geçin. Müşteri memnuniyeti bizim önceliğimizdir

Uzaktan Kumandalı Jaluzi Bölme

Jaluzili camlı ofis bölme sistemlerinde genellikle 4, 5, 6 ve 8 mm kalınlığında düz cam kullanıldığı gibi, temperli cam da tercih edilebilir. Bu sistemlerde, ahşap ve camın uyumu düşünülerek modüler bölme duvarlar bir arada kullanılır. Cam, ahşap ve jaluzi kombinasyonuyla modern bir tasarım ortaya çıkarılır. Alüminyum profillerden oluşan konstrüksiyon yapısı, 85 mm kalınlığındaki cam jaluzi ve buton kullanılarak yapılan büro bölme sistemleri, hafif bir çözüm sunar ve alçıpan veya tuğla duvar sistemlerine göre bina yükünü azaltır.

Bu ofis sistemlerinde kullanılan renk ve desen seçenekleri, çalışma ortamlarınızı modernleştirmenize yardımcı olur. Kusursuz güzellik, sağlamlık ve modern görünüm için genellikle 8-10 mm lamine veya temperli cam ve cam kapılar kullanılır. Bu camlı ofis bölme sistemlerinde, kale, geze, dorma, hope, hafele gibi markaların aksesuarları tercih edilir.