• Şeyhsinan Mah. Arpalık 2. Sok. No:50 Çorlu / Tekirdağ
  • info@trakyacamdekorasyon.com
  • Çorlu Cam

    Çorlu Cam

    Cam Balkon Camları  

    Birçok müşterimizin Katlanır Cam Balkon modelleri ile ilgili tereddüt yaşadıklarını biliyoruz. Ürün ve hizmetlerimizi satın aldıktan sonra bütün soru işaretlerinin ortadan kalktığını memnuniyetle görüyoruz. Su ve hava izolasyonu konusu sanırız sektörün en önemli sorunu durumundadır. Damlalık, “h” alüminyum fitil ve doğru cam seçimi ile yüksek izolasyon değerlerine ulaşmak mümkündür. Katlanır cam balkon Tekirdağ/Çorlu ilinde çok yüksek seviyede bir tecrübe biriktirmiş durumdayız. Montaj sonrası izolasyon çalışmasının doğru ve özenle yapılması çok önemlidir.

    Cam Balkon Tamiri

    Siz de Tekirdağ'da cam balkon servisi arıyorsanız doğru adrestesiniz. Firmamıza ulaşarak cam balkon ürünleri ile ilgili servis talep edebilirsiniz. Her marka ve modele servis hizmeti vermekteyiz. Bize ürününüz ile ilgili detaylı bilgi vererek veya whatsapp üzerinden foto paylaşarak kolay bir şekilde cam balkon servisi fiyatı alabilirsiniz. Uzman ekiplerimiz fiyat teklifini kabul etmeniz durumunda size belirlenen gün ve saatte ulaşacaklardır. Ürününüzü tamir edip, tekrar konforlu bir şeklide kullanmanızı sağlayacaklardır.

    Sürgülü Cam Balkon

    Sürgülü Cam Balkon Avantaj Ve Dezavantajları Avantajları:( Kullanımı kolaydır, estetiktir, kafeterya, bar ve restoran gibi mekanlar için idealdir, mevzuata uygundur ve 4 mevsim kullanılabilir). Dezavantajları:( Sürgülü cam balkon sistemlerinin izolasyon değerleri katlanır sistemlere göre daha düşüktür, bir kanat kadar alan sürekli kapalı kalmak zorundadır ve dışarıdan silmek oldukça zordur.) Burada tercih siz değerli müşterilerimize kalmaktadır. 

    Kış Bahçesi

    Siz nerede olursanız olun, biz kendi ekiplerimizle gelip kurulumları yapıyoruz. Tüm gerekli işlemleri tek firma ile muhatap olarak çözmenin avantajlarını yaşamaya sizde başlayabilirsiniz.
    Evinize bir kış bahçesi eklemek büyük bir yatırım olacaktır. Bu yüzden kış bahçesi yaparken ince eleyip sık dokumak çok önemlidir. İster dinlenmek için harika bir yere sahip olmayı hayal edin, isterseniz de işlevsel bir aile odası sahibi olmayı isteyin, bunun için pek çok harika seçenek var.Bir kış bahçesi tasarlamak için bir mimar tutmanız ya da önce bir profesyonele danışmanız faydanıza olacaktır.
    Kış Bahçesin'de kullandığımız Cam sistemleri sağa ve sola hareket edebilen, camların paralel olarak konumlandığı, ray üzerinde hareket eden ürünlerdir. İster sağa, ister sola veya ister ortaya toplayabilirsiniz. Her camı ayrı ayrı kontrol edebilirsiniz. Ayrıca size istediğiniz noktadan kapı görevi de yapabilmektedirler. Katlanır ürünler ise tek ray üzerinde hareket eden ve seri şekilde sıralanmaktadır. 

    Ofis Bölme


    Trakya Cam Dekorasyon Ürünlerimizi kullanan müşterilerimizin yaşam tarzını ve mekan kalitesini arttırmak, uluslararası kalitede üretim yapan, tüm ürün ve hizmetlerini müşterilerine güvenli ve kaliteli bir şekilde sunan bir şirket olmaktır. Şirketlerin ve işyerlerinin en çok tercih ettiği ve kullanmaya özen gösterdiği ofis bölme sistemleri, şirketinizin iş alanını en efektif şekilde kullanmak üzere tasarlanan seperatör de denilen bölmelerdir. Ofis bölmeler yerden tavana kadar büyüklükte olup cam ve ya beton duvar ile kaplanabilir. Tercihinize göre cam bölmeler kumlu veya şeffaf film ile de kaplanabilir. Ofis bölmesinin tavan yüksekliği mekâna veya şirketin tercihine göre yapılır. Çalışanlarımız ofisinize gelip, ölçüleri alıp sizin için en iyi ürünü sağlayacaklardır.

    Alüminyum Doğrama

    Alüminyum profilleri kesip bir araya getirerek pencere yada kapı yapma işidir.
    Alüminyum doğrama sistemlerini kapı ve pencere uygulamaları dışında da bir çok alanda görmek mümkündür.
    - Rüzgarlıklar
    - Dekoratif tasarımlar
    - Güneş kırıcılar
    - Kapı girişleri
    - Mekan iç bölmeleri